Ombyggnation av kyrksalen – dags att anmäla dig

Vi har beslutat att förnya kyrksalen och nu är det snart dags att dra igång arbetet. Vissa verksamheter pausar i höst för att vi ska kunna satsa mer tid på att få kyrksalen ny och fin så snart som möjligt. På köpet får vi dessutom chansen till en trevlig arbetsgemenskap.

Första delen av arbetet kommer ske under augusti och september med arbetsdagar varje lördag kl 8-17. Det kommer finnas arbetsuppgifter som passar alla; enkla, svåra, lätta, tunga. Och sedan behöver vi några som kan sköta den viktiga uppgiften att ordna lunch och fika varje lördag. Det kommer behövas ca 20 personer varje lördag.

Det kommer även finns möjlighet att arbeta dagtid under veckorna för dig som hellre gör en insats då. Arbetsledning kommer alltid att finnas på plats för att instruera.

Anmäl dig i formulären nedan. Vill du vara med på lördagarna anger du om du vill arbeta med bygg (=många olika arbetsuppgifter) eller kök. Vi räknar med att det behövs två personer i köket varje tillfälle. Kökstjänsten innebär att ordna fika vid två tillfällen samt enkel lunch.

Vill du vara med under veckorna anger du alla dagar du har möjlighet att vara med. Vi kommer sedan samordna arbetet till en eller två dagar och kommer att kontakta dig för att meddela vilken dag det blir.

En del av ombyggnationen kommer göras av entreprenörer men för att hålla nere kostnaden kommer vi göra så mycket som möjligt själva. Det kommer att behövas insatser längre fram i höst som vi återkommer till när det blir aktuellt. Under ombyggnationen kommer gudstjänsterna hållas i Kapellet och Festsalen. Om arbetet går bra siktar vi på att fira första advent i den nya kyrksalen.

Välkommen att vara med!