Nu går det att besöka våra gudstjänster igen – boka plats här

Vi öppnar våra gudstjänster för besökare igen. Från den 23 augusti är det möjligt att fira gudstjänst på plats igen. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och tar därför in maximalt 50 besökare. För att undvika att någon behöver vända i dörren för att det är fullt så vill vi att du bokar din plats, klicka här! Gudstjänsten börjar kl 11.00.

När du besöker gudstjänsten så är du självklart frisk och ser till att hålla avstånd till andra besökare. Vi vill även att du som tillhör en riskgrupp eller är 70 år eller äldre stannar hemma enligt de rekommendationer som finns.

Får du inte plats så kan du följa gudstjänsten live kl 11.00 på vår Youtube-kanal Pingst Örebro. Har du fått en plats så ber vi dig att avvakta något med att boka plats nästa vecka för att ge möjlighet för andra att boka. Bokningen läggs ut varje måndag eftermiddag för veckans gudstjänst.