Sommarläger JUMP

JUMP

Sommarlägeret JUMP är förlagt ill Björkenäsgården  vecka 28. Lägret vänder sig till barn mellan 7 och 12 år. Det är ett samarbete mellan Pingstförsamlingar i region Örebro. Pingst Örebro står som ansvarig församling.
Varför ett gemensamt barnläger? Jo, för att tillsammans kan vi göra ett bra läger, ett större läger, vi delar på ansvarsuppgifter, mindre församlingar med få barn får chans att åka på läger, barn kan knyta kontakter med barn som de vanligtvis inte träffar, vi får helt enkelt chans att lära känna varandra över stadsgränserna.
Att JUMP är förlagt till Björkenäsgården tror vi också är positivt. Det blir som en inskolning till Hampeveckan.

JUMP står för Jesus Undervisning Mötesplatser Praise. Det är de ord som styr vårt läger. Detta är fjärde året vi kör och vi fortsätter att utforma ett läger som vi tror på. Ett läger där barnen får möjlighet att utvecklas i sin tro och i sina relationer.
Vad gör man på JUMP? Man badar, leker, umgås med barn och vuxna, går på samlingar, äter, ber, lär sig nya saker, köper glass och godis, har intressegrupper mm. Allt som hör sommar och läger till.
Hur bor man? Det finns tre olika boendeformer. Logi, husvagn, tält. Antalet sängplatser är begränsade. Så det handlar om att vara snabb att anmäla sig om man vill vara säker på att bo inomhus. Att bo i husvagn eller tält, som man fixar själv, är bra och spännande. Då har ledare och deltagare möjlighet att själva bestämma vilka som delar boende med varandra. När man bor i hus/stuga kan man få dela med deltagare från andra platser än den man själv kommer ifrån.

Har du frågor och funderingar går det bra att kontakta:
Pernilla Åkesson: 070 5196564 eller pernilla@orebro.pingst.se.