LP-kontakten/Stödboende

Janne Sandelin som leder arbetet i samtal med gäster.
Öppettider  måndag-onsdag kl 9.00-12.00.
Måndagar kl 09.00 frukost.

LP kontakten i Örebro är ett socialt arbete som bedrivs av Pingstkyrkan i Örebro på Nygatan 10. Här vill vi skapa möjligheter för dig att hitta vägar till att bryta negativa mönster och vanor och dessutom ditt missbruk. Vi kan bistå dig i kontakten med myndigheter, skuldsanering och sjukvård för att tillsammans hitta det stöd som behövs i form av behandlingsinsatser. På kontakten bjuder vi omväxlande på frukost och fika. Där samtalar vi, har en enklare andakt och sjunger tillsammans.

Onsdagar jämna veckor kl 19.00 är du välkommen till LP-möte (offentlig möteskväll samt varannan gång samtalskväll i Caféet) i Pingstkyrkan. Vi sjunger tillsammans, delar livet och har en förväntan på livsförvandlande möten. Servering före mötet, ca 18.30.

 

 

 

 

 

 

 

Har du genomgått en behandling eller är inställd på en nykter livsstil kan Stödboendet på Holmen i Örebro vara ett alternativ i vårdplaneringen:

Vi erbjuder ett stödboende för män (par) som vill leva i nykterhet och som behöver hjälp att få vardagen att fungera. Som gäst på stödboendet, med plats för 4-5 personer, har du ett eget ombonat rum. Deltar i gemensamma samlingar i syfte att stärka självkänslan och bryta negativa mönster och vanor, alltså en form av individuellt anpassad social rehabilitering med utbildad personal. I vårt koncept erbjuder vi också arbetspraktik.

Du är varmt välkommen att besöka oss!
Vi kan även göra hembesök

Tel. LP-kontakten: 070-303 69 73
(9.00-12.00 månd-onsd)

 

Stödboendet: 070-792 54 17
(Ann-Britt Johansson föreståndare, tillsammans med Markuu Liljeström och Maritha Wall)

Då LP-verksamheten bedriver behandlingshem i Nässjö och Skellefteå är detta ytterligare ett alternativ där vi kan bistå dig i dialogen med socialtjänst och behandlingshem.