UNGA VUXNA

Du som är i slutet av dina gymnasieår, är student och ung vuxen är varmt välkommen till vår församling!
Vi är övertygade om att den som vill lära känna vem Gud är behöver göra det tillsammans med andra människor. Givetvis är du välkommen till våra huvudgudstjänster som firas antingen klockan 11 eller klockan 16 på söndagarna. Men vi vill också bjuda in dig att komma med i gemenskapen på fler sätt.

 

Greenhouse Weekend

Fredag till lördag, 7-8 september kommer vi ha en grym helg på Klackagården! Du som går på högstadiet, gymnasiet och fortsatt för dig som är upp till 30 år, detta gäller dig!
Vi i Pingst Örebro anordnar denna helg, och vi är övertygade om att det kommer bli ett par fantastiska dagar med mycket gemenskap, glädje och utmanande samtal om vad livet med Jesus innebär i en tid som denna. Varmt välkommen! Klicka här för anmälan och mer info!

 

Connectgrupperna är mindre grupper där man samlas för att på ett mer personlig sätt umgås och dela livet. Vill du komma med i en grupp eller gästa någon gång, hör då av dig till Samuel Lewinson som är en av våra pastorer och arbetar med bland annat unga vuxna.

Att springa och svettas ihop är ett ypperligt sätt att lära känna nya på. Gillar du innebandy, då ska du hänga på på söndagskvällarna, 20:30 – 22:00