Ungdom!

Går du på högstadiet eller gymnasiet? Härligt! Då är Pingst Örebro platsen för dig! Vi vet att du har så enormt mycket att komma med, att du kan vara med och förvandla vår stad och vårt land! Dessutom vet vi att Gud är på din sida. Därför har vi ett gäng grejer vi vill välkomna dig till. På fredagarna kör vi Nygatan, vi har konfa för dig på högstadiet, med jämna mellanrum kör vi ordentliga kvällsmöten (Nygatan Worship) för alla i Örebro och mycket mer. Varmt välkommen att haka på!


Nygatan Worship Lördagen den 9 februari är du välkommen till det första av vårens tre Nygatan Worship! (tidigare Greenhouse Young) ett kvällsmöte framförallt för dig under 30.
Vi har en stor förväntan på att Gud har så mycket gott för oss och att han vill göra fantastiska saker i våra liv. Det är det vi sträcker oss efter!

Samuel Lewinson predikar, Mathias Ekelyck med team leder i lovsång.
Bjud med dina kompisar och kom! Mötet börjar 20:00, mingel från 19:30


Kittelfjäll! En fantastisk vecka fylld av riktigt bra skidåkning och härliga samlingar med skön lovsång och grym undervisning. Dessutom! Helpension med hotellfrukost, lunch och middag. Boende mitt i backen. Närhet till fina  längdskidspår. Lekar och tävlingar i backen. Och inte minst, go gemenskap! Mer info och anmälan på Sport for Lifes hemsida