Läger och konferenser

Varje år genomförs ett antal olika läger och konferenser runt om i Sverige. Vi vill både arrangera en del saker själva men också ta del av det utbud som finns.


SPORTLOVSVECKA I KITTELFJÄLL 2021!

Sportlovsveckan 2021 gör vi ett riktigt bra skidläger tillsammans med Sport for Life! En fantastisk vecka fylld av riktigt bra skidåkning och härliga samlingar mycket lovsång och grym undervisning. Dessutom! Helpension med hotellfrukost, lunch och middag. Boende mitt i backen. Närhet till fina längdskidspår. Och inte minst, extra go gemenskap!

Anmälan är öppen och görs via Sport for Lifes hemsida.
På grund av osäkerheten som pandemin medför så finns det risk att lägret behöver ställas in på kort varsel. Om det händer gäller full återbetalning till alla som anmält sig! Mer info om lägret och Covid-situationen finns att läsa på Sport for Lifes hemsida.

Hoppas du vill hänga på en riktigt go sportlovsveckan tillsammans med oss!


NYHEM UNG! Nyhemsveckan är den största konferensen som görs av Pingst i Sverige. För dig som är ung inleds hela konferens med en ungdomshelg, och sedan fortsätter Nyhem Ung hela veckan med härliga möten, fester, bibelundervisning, en mängd arrangemang och mycket Jesus!
Mer info på Nyhems hemsida


HAMPEVECKAN! Utan tvekan en av årets bästa veckor! Hundratals ungdomar har en fantastisk sommarvecka fylld av möten, lovsång och grym undervisning. Dessutom! Massor av gemenskap, glädje, nya vänner, fester, tävlingar och mycket mer.
Mer info och anmälan på Hampeveckans hemsida


UNITE! En nyårsfestival med en härlig blandning av nya vänner, gamla vänner, fokus på Jesus, Gudsmöte och tillbedjan, goa aktiviteter och tävlingar, bra undervisning och väldigt mycket mer. Ett riktigt bra sätt att fira nyår helt enkelt!
Mer info och anmälan på UNITEs hemsida


Nedan kan du hitta länkar till olika konferenser och festivaler:

Sportlovsvecka i Kittelfjäll
Hampeveckan
Unite
Nyhemsveckan